Coaching
Natuurcoaching/Bosbad

Ik bekijk samen met jou je huidige situatie en begeleid je naar het punt waar jij naartoe wil. Misschien is dat laatste op dit moment nog niet heel duidelijk, geen probleem, het feit dat je deze pagina bezoekt wil zeggen dat je verandering wil, dat het tijd is voor 'de ommezwaai'. Hoe jouw ommezwaai eruit zal zien wordt ongetwijfeld duidelijk gedurende het traject.

We werken volgens het ACCESS-model* van Annita Rogier en we combineren dit met natuurcoaching volgens de Bloei-cirkel©** van Joke de Wilde. Ook een bosbad*** hoort tot de mogelijkheden. Recente studies hebben immers aangetoond dat de natuur een gunstige invloed heeft op stress gerelateerde ongemakken.

Ik beloof je niet dat het een eenvoudig traject zal worden, ik beloof je wel dat we, in alle discretie en met respect voor elkaar, werken aan jouw herstel en uiteraard heb ik daar jouw medewerking voor nodig.

*ACCESS staat voor : Acceptatiefase, Conditiefase, Cognitieve fase, Effectief functioneren, Sociaal functioneren, Stabilisatie fase

** Bloei-cirkel©: hier volgen de we seizoenen en trekken we de natuur in of halen we de natuur naar binnen.

***Bosbad of Shinrin Yoku: via je zintuigen laat je de natuur je lichaam en geest binnenstromen

 

+32495339615

Shermanstraat 6
3945 Ham
België

  • Facebook
  • LinkedIn

©2018 by de Ommezwaai. Proudly created with Wix.com