Lichaam en geest in balans
Raindrop Technique®

De Raindrop Technique®werd in de jaren 80 ontwikkeld door Gary Young, de grondlegger van de Young Living etherische oliën. De techniek combineert reflexologie, aromatherapie en massage. De 9 essentiële oliën worden aangebracht  op je wervelkolom en voeten en zacht ingemasseerd.. Het is een zachte techniek en iedereen reageert anders omdat elk lichaam verschillend is. Gedurende de behandeling voelen de meesten zich zeer relaxed. Na de behandeling kan je je energiek voelen, maar ook moe. We raden je aan om na de behandeling veel water te drinken om de toxines die vrij komen de kans te geven het lichaam te verlaten. Ook geven we je de tip om de dag verder op een rustige manier door te brengen.

Aangezien de oliën nog heel wat uren nawerken neem je best de eerste 24 uur na een behandeling geen douche. Raindrop Technique verhoogt je immuun systeem, verlicht rugpijnen en zorgt voor een betere balans, dit zowel op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak.

* Disclaimer: Etherische olie neemt nooit de plaats in van een geneesmiddel. Ondanks de helende werking kunnen etherische oliën nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds uw huisarts bij gezondheidsproblemen!

essential-oils-1539457_1920.jpg
 

+32495339615

Shermanstraat 6
3945 Ham
België

  • Facebook
  • LinkedIn

©2018 by de Ommezwaai. Proudly created with Wix.com