TRE®

Tension Releasing Exercises of spannings-ontladende oefeningen

TRE® is een lichaamsgerichte methode die werd ontwikkeld door Dr. David Bercelli, een Amerikaanse trauma- en stressspecialist.

We hebben allemaal te maken met stress en dat is geen probleem, maar als je langdurig wordt blootgesteld aan stress gaat deze zich diep in je lichaam nestelen, met allerhande gezondheidsproblemen tot gevolg.

TRE® helpt je om deze spanning en stress, die diep in je lichaam ligt opgeslagen, terug los te laten. 

De zoogdieren, maar ook de mens, zijn uitgerust met een mechanisme dat spanning en stress van zich af kan trillen. Bij zoogdieren treedt dit mechanisme automatisch in werking bij stress, bij de mens is dit mechanisme door de evolutie gedeactiveerd.

Wij gaan je leren dit mechanisme terug te activeren door eenvoudige spieroefeningen. Tijdens de sessie kan je verschillende sensaties ervaren zoals warmte, emoties en trilt je lichaam letterlijk de spanning uit je lijf. Na een sessie TRE® slaap je wellicht beter, ervaar je minder rug- of nekpijn en voel je je wellicht als herboren. Na een aantal sessies onder begeleiding kan je, als je dat wil, op eigen houtje verder.

web-3706562_1920.jpg
 

+32495339615

Shermanstraat 6
3945 Ham
België

  • Facebook
  • LinkedIn

©2018 by de Ommezwaai. Proudly created with Wix.com