Wie ben ik?

Ik ben Hilde en wil jou graag een klein stukje van mijn verhaal, mijn 'ommezwaai' vertellen. 

Geveld door een bore-out kreeg ik van mijn huisarts de opdracht om me vooral te focussen op dingen die ik graag deed. Wat een klus...

Wat deed ik in godsnaam graag, ik had er geen flauw idee van. Met vallen en opstaan begon ik aan mijn zoektocht.

Ondertussen werd ik begeleid door een stress en burn-out coach en langzaam maar zeker werd duidelijk dat 'zorgen voor en creativiteit' belangrijk waren voor mij. Het verlangen om deze te combineren met mijn eigen bore-out- ervaring was gewekt. Wie anders dan ikzelf begrijpt wat het is om van de ene dag op de andere gebroken te zijn, totaal op, hoe het voelt om (bijna) niets meer leuk te vinden, beschaamd te zijn om wat je overkomt, jezelf niet meer te herkennen, de blikken van 'ben je nog steeds niet aan het werk', de onzekerheid wanneer je weer naar de controle-arts moet maar ook het niet meer kunnen onthouden, de controle over jezelf verliezen, het gevoel van 'komt het ooit goed?'. Maar ik weet ook hoe het voelt om stap voor stap vooruitgang te boeken, te ontdekken dat het steeds beter gaat, te voelen dat je ogen terug gaan blinken.

Heel wat opleidingen later heb ik inderdaad 'de ommezwaai' gemaakt en doe ik wat ik graag doe, nl mensen helpen in hun zoektocht naar innerlijke balans. Aangezien de natuur in mijn herstel een belangrijke plaats heeft ingenomen wil ik deze ook heel graag bij jouw herstel betrekken. Ik verbind mijn eigen ervaring van wat een burn/bore-out op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel vlak met je doet met de theoretische kennis omtrent stress en burn-out/bore-out, relaxatie en ontspanning die ik de laatste jaren heb opgedaan. En ik leer nog elke dag bij.

Want uiteraard verdien jij de beste begeleiding!

Opleidingen:

Bacheler Toegepaste Communicatie

Life coaching basis/gevorderden 

Stress- en burn-out coaching

Natuurcoaching

Natuurcoaching bij stress en burn-out

Loopbaancoaching 

Gecertificeerd TRE® provider (Tension Releasing Exercises) 

Access Bars® facilitator

BTW BE 0 746 771 722

 

+32495339615

Shermanstraat 6
3945 Ham
België

  • Facebook
  • LinkedIn

©2018 by de Ommezwaai. Proudly created with Wix.com